Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Ik ga akkoord liever niet.
fr
Graaf d’Ursellaan 40
B-8301 Knokke-Heist
Belgium
+32 50 51 13 14
+32 50 51 68 31
info@agencevdb.be

9.00u - 12u00
14.00u - 17u30
Gesloten: woensdag, zon- en feestdagen

Over ons

Agence Van Den Broucke is een familiaal kantoor uit Knokke-Heist met meer dan 50 jaar ervaring in de vastgoedsector. Zaakvoerder Peter Van Wynsberghe is gespecialiseerd in vastgoedverkoop  en is ook de contactpersoon voor alle vragen omtrent het administratief, financieel en technisch beheer van appartementsgebouwen.  Hij leerde de kneepjes van het vak van zijn moeder, Michèle. Peter’s echtgenote, Ann, staat in voor het jaar- en vakantieverhuur. Zij worden bijgestaan door een hecht team van 3 administratieve medewerkers.

Wenst u meer info of een afspraak?

Vastgoed, dat is een kwestie van vertrouwen. Bij Agence Van Den Broucke krijgt elk dossier de nodige individuele aandacht. We luisteren steeds naar uw verlangens en doen er alles aan om het pand van uw dromen of een koper te vinden.

Bent u op zoek naar een appartement of een permanent verblijf aan zee waar u zorgeloos op vakantie kunt? Of wilt u zelf een eigendom verkopen of verhuren? Maak een afspraak.