Gebruikt u een mobiel toestel? Bezoek de mobiele website of blijf op deze site.

Nuttige informatie


Uitrusting

Alle vakantiewoningen zijn volledig gemeubeld en voorzien van een ingerichte keuken, eetgerei en dekens zijn voorzien voor het aantal personen dat de woning bestemd is. Linnengoed dient door de huurders meegebracht te worden.

Waarborg & prijzen

Periode 1/5 t.e.m 30/9: prijs alles inbegrepen, uitgenomen eventuele schade, schoonmaak en telefoon (indien aanwezig).
Periode 1/10 t.e.m 30/4: prijs alles inbegrepen uitgenomen verbruik water, gas, elektriciteit, verwarming + eventuele schade, schoonmaak en telefoon (indien aanwezig).
Bovenop de huurprijs betaalt U een waarborg. Deze waarborg wordt u teruggestort ten laatste twee maanden na uw vertrek en na aftrek van uw verbruik. Om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken, streven wij ernaar om een net appartement aan u af te leveren.

Garages en parkings

Wij hebben eveneens een groot aanbod garages en parkings die telkens in de directe omgeving van uw vakantiewoning gelegen zijn.

Hoe reserveren

U kunt ons bereiken per telefoon, fax of e-mail. U moet dan enkel uw gegevens doorgeven en wij sturen u dezelfde dag nog een contract, samen met een overschrijvingsformulier om een voorschot te storten binnen de veertien dagen ter bevestiging. U kunt ook ter plaatse komen om enkele appartementen te bezichtigen. Het is echter aan te raden zo vroeg mogelijk te reserveren. Hoe vroeger u boekt, hoe ruimer de keuze.

Service

Dit is een punt dat hoog in het vaandel staat bij ons. Als u dit jaar bij ons huurt, dan geniet u volgend jaar automatisch voorrang om hetzelfde appartement opnieuw te huren voor dezelfde periode. Deze voorrang geldt tot 31 december.

Terug naar onze aanbiedingen